4 kommentarer om “115 fra Bryne CK er funnet

  1. Hei, ser at dere har lagt ut medlemmer i Bryne CK som deltok i Nordsjørittet 2013, Eg kan ikkje sjå mitt navn på lista. Kjellaug Egeland K 55-59 Vant min klasse med tiden 3.53….. Eg sykla under Kverneland BIL,

  2. Må gratla med innsatsen! Husk neste år og få registrert klubb også når du melder deg på, da er det så mye greiere for oss å oppdage Bryne CK ryttere på resultatlisten!

  3. Jeg fant én til, meg selv. Syklet under Jåttå vgs, skal huske å melde meg på under klubbnavn i tillegg. Tiden ble 3.36.55. Gratulerer ellers alle som syklet lørdag!

  4. Hei. Ser på dugnadslista at Aarbakkerittet skal væra den 19 august. dette stemme vel ikkje. trudde datoen var den 10 august, eg er oppsatt som vakt på rittet, greit med rett dato. Ønsker alle medlemmer i Bryne CK ein riktig god sommer og lykke til med kommende ritt.

Det er stengt for kommentarer.