Aarbakkerittet Lysebotn-BryneHulderrittetModenarittet Sirdal-BryneSpinnsprintenTempo VELUX

Ny base for rittene til Bryne CK

Da Vestly Skole skal rives og området bygges om vil flesteparten av rittene til Bryne CK i år ha base på Undheim. Der har vi møtt velvilje hos Undheim Idrettslag og skal arrangere rittene fra Undheimshallen. Her er det gode parkeringsforhold, garderober og fint mingleområde til påmelding og drøsen etter rittet!
Rittene dette vil gjelde er Spinnsprinten, Tempo VELUX, Aarbakkerittet, Modenarittet og Hulderrittet!
Spinnsprinten og Tempo VELUX vil få samme trase, men ny startplass. Aarbakkerittet og Modenarittet vil da egentlig få ca 5 km kortere trase. Hulderrittet vil få generelt en litt ny løype, men for det meste i det området som er brukt før!

Rittsidene vil etterhvert bli oppdatert med denne infoen!

Link til kart.

undheimshallentekst

Share this nice post: