Sør AfrikaTreningsrapport

Treningstur til Sør Afrika

Sist uke kom jeg hjem etter 18 dager i Sør Afrika. Etter at kroppen har blit vant med temperaturen på mellom 20 og over 40 ble det litt av et kuldesjokk å komme hjem til iskalde Norge.

I løpet av den først uken der nede deltok vi på etapperittet Cape Rouleur arrangert av britiske Hot Chillee. Dette rittet svarte kanskje ikke helt til forventningene, men det ble uansett en interessant opplevelse. Rittet bestod av lange transportetapper med noen korte innlagte tidssoner, samt bakke- og spurtkonkurranse. Arrangøren hadde fått med seg mange kjendiser på deltakerlisten. Foruten oss deltok blant annet Stephen Roche, Maurizio Fondriest, Vanessa Haywood og MTB profflaget Bulls. Arrangøren har lagt ut en filmsnutt her (…men spol frem til ca.15min30sek for å se høydepunktet).

Noen dager senere deltok vi på Cape Argus Pick’n Pay –  verdens største landeveisritt med over 30.000 deltakere. Dag Otto Lauritzen deltok på dette rittet i fjor, og nylig ble det vist en reportasje fra rittet i programmet «På hjul med Dag Otto».

Siste dagen i Sør Afrika gikk med til haisafari og nærkontakt med hvithaien i  et bur som ble senket ned i havoverflaten. Dessverre var jeg litt tidlig ute da dette skjedde 3 dager samme sted i samme bur!: https://www.youtube.com/watch?v=MGsdIrlrSi8

Bilder fra turen.

Olav

Share this nice post: