BelgiaDamegruppenUte på tur!

Dwars door Vlaanderen

I dag sto Dwars door Vlaanderen på programmet, et ritt på 77km. Vi våknet til regn, men før vi rakk å kaste alt i bilen å kjøre til start var det alt blitt tørre veier. Temperaturen er dessverre ennå ikke noe å skryte av og man kan trykt si at Margrethe, Tone og Rakel Kristine sto å hakket tenner på startstreken. Med erfaringene fra sist løp var vi klare på at ting bare kunne gå bedre denne gang. Alle tre satt godt med de første rundene. Det skjedde lite men det var jevn hard kjøring fra start. Etter halvveis kjørt løp var der noen som gikk i bakken. Margrethe klarte å snike seg rundt, og fikk kjørt seg opp til feltet igjen hvor hun satt med helt til mål, der det hele ble avgjort i massespurt vunnet av Kirsten Wild. Rakel Kristine satt også bak velten og måtte ut i grøfta for å komme seg rundt men klarte ikke komme tilbake. Tone som tidligere hadde punktert hadde akkurat komt seg opp til halen på feltet da dette skjedde og ble sittende i samme gruppe som Rakel og kom inn få minutter bak teten.
I herreklassen ble Alexander Kristoff nr.20.

Hilsen Margrethe, Tone og Rakel Kristine

Share this nice post: