TreningsrapportUte på tur!

Malaga dag 1

Malaga dag 1
Så var dagen endelig kommet, vi var på vei til Malaga igjen, ble hentet av Aras kl 0.00 før vi hentet Stian, og så beine veien til Sola for å treffe de andre.
22 gutter rimelig klare for å forlate sprengkulda hjemme til fordel for Syden, sol og varme …….
Vel kommer tilbake til det siste , uansett det var en optimistisk gjeng som ankom Myramar Hotell med gjevne mellom rom ( blir ikke leiebil neste gang ) tar jo vinter og vår + at det er ca. tre dobbel pris…. Vel klokka ble halv to og de fleste var klare for den første turen …. Klokka ble to og de fleste var klare for den første turen, den ble halv tre og tre før shopping, kles bytte, var unna gjort og vi var klare for tur … vi pisket i samlet ( saue )flokk bort over strand promenaden mot flyplassen , det som skulle bli årets først kort / kort tur ble i stedet en heller våt og sur affære, 8-10 + grader og surt piss regn var det som møtte oss , og de som stilte tyn kledd fikk kjenne på kjølen , våte og kalde trillet vi oss ned de 22 km til flyplassen der skilte vi lag og de 6-7som frøs mest returnerte tilbake samme vei vi kom , mens vi andre trillet runden rundt Alhaurin el Grande og tilbake til Myaramar og Fuengirola
Surt og kaldt til tider, men da vi nærmet oss kysten kom faktisk sola frem og gjorde til at avslutningen av turen ble en ren fornøyelse. Så var det opp på rommet oppi badekaret med syklene og få spylt av dritten , før kroppen fikk en velfortjent varm dusj og kroppen fant igjen velværet fra tidligere på dagen. En kjapp runde på kjøkkenet og vips så var en tunfisk salat alla Selliken i boks

Gutta smiler og er klar for en tur på Wok’n og vi kan trykt si, til tross for regn og lave temperaturer, at i dag var det virkelig glede i kvært tråkk!! FM. Se bilder.

Share this nice post: