GåturerTreningsrapport

Søndagsgåturen!

Vi var 7 stk. som trosset vêr og vind i dag. Tor Helge endret litt på ruten etter hvert som vi gikk da det var mye vind og et tynt snølag oppå isen. Vi gikk opp mot Bråstein-nuten men fornuften tok overhånd da vi så hvor mye is det var det siste stykket opp, vi snudde og gikk i et litt mer flatt terreng, vi kom etter en stund inn på samme vei som vi gikk ut fra, her måtte vi igjen ta «snarvei til god helse» avstikkeren før ferden igjen tok inn på nye veier. Vi fant også ut at turfinneren har en forkjærlighet til piggtrådgjerder, på disse turene er det ikke lurt å bruke klær som ikke tåler en rift eller to!  Totalt har vi 625 høydemeter og 3 t og 15 min. Turområdene er store marker og kjerreveier, av og til inn på smale stier, her er det ingen plassmangel, det er så absolutt plass til flere! Monica. Se bilder.

Share this nice post: