GåturerTreningsrapport

Gåturen

Vi var 5 stykker som møttes for spasertur kl. 09:00 ved Kalberg / Kverneland i dag, alle med sekker noen litt tyngre en andres. Veret var som helgen før, vindstille, kaldt og sol, ergo en flott dag i dag også. Vi gikk i lett ulent terreng før vi kom til Åslandsstakken (egentlig vet jeg ikke hva det heter der vi var, fikk bare beskjed av min bedre halvdel om at han hadde sagt at jeg kunne skrive referat) utsikten var det ikke noe å si på, følelsen av å stå på Jærens tak. På tilbakeveien hadde Tor Helge en «snarvei til bedre helse» tur, opp en bratt bakke og på toppen kom vi inn på en kjerrevei som førte oss tilbake til der hvor bilene stod. Ca 11 km og 3 timer, høydemeter godt 500 (alt etter hvem sin klokke en ser på). Takk for turen, frister til gjentakelse:-) Monica og Idar. Se bilder.

Share this nice post: