Nyhet diverse

BCK LAGET for alle!

Bryne Cykleklubb har som tidligere nevnt på denne siden klubbtur til Kristiansand-Hovden rittet. Dette var en kjempesuksess i fjor og da hadde vi to lag for å fenge over mest mulig ryttere. I år har vi jo økt på med 3 grupper, så her er det muligheter for alle å bli med på en kjempetur! Vi er nå snart 70 stk allerede påmeldt! Her kan du lese litt om dagnes trening og litt mer detaljert om den nye pulje.

BRYNE CK  Lag 2013                      

Bryne CK skal om ikke så mange månedene farge Setesdalen rød og hvit, i disse dager legges første hand på verket da Bryne CK laga samlest til første trenings samling på Elixia Bryne.

Over 60 medlemmer har meldt seg på de tre laga som stiller til Start i Kristiansand for å ta fatt på de 210 km opp til Hovden 25. Mai.

Bryne stiller med følgende lag . Godtfem , Plussminusseks og Cirkasju er navna på laga som også indikerer tiden de respektive laga sikter seg inn på .

Håvar Erga, til daglig direktør Warner Home Video Norge og ukependler til Oslo, nyfrelst sykkel entusiast og en gladgutt med alltid et smil og glimt i øye, skal lose cirka sju laget trykt oppover Setesdalen

Med seg  på lasset har han fått med seg John Gjerde Mærland fra Hommersåk, nybakt tvilling pappa og lidenskapelig AM car entusiast.  Disse to staute guttene skal være «Road Captains for laget og jeg treffer de da de akkurat har unna gjort en god-økt på Spinning sykkelen i forbindelse med trenings samlingen for Bryne CK laga.

Hva er det som motiverer dere for å ta fatt på denne oppgaven? Å få så mange som mulig til å få oppleve sykling på sitt beste, sier Håvar kjapt, å gi folk mestrings følelse og lag følelse skyter John inn, begge nikker enig… lagfølelse er viktig.

Har dere syklet så langt før? Aldri sier de i kor, dvs. jeg har syklet Aarbakkerittet en gang  sier John , Håvard har tidligere vert med på Haugesund – Sauda som er en 10-12 mil, men denne utfordringen ser de på som en overkommelig oppgave.

Hvor lenge har dere syklet aktivt?

Jeg har syklet i 5 år…… etter 25 år på sofaen  «så jeg lyset» etter Nordsjørittet i 2008, og har ikke sett meg tilbake etter det.

Jeg begynte for 2 år siden sier John, og smiler.

Hvordan har dere tenkt å forberede dere og laget til årets tur opp Setesdalen?

Vi satser på noen gode langturer sammen, samt at vi oppfordrer alle til å være med på fellestreningene. I Bryne CK regi.

Hva blir styrken til laget? Samhold og lagånd sier begge, her blir en for alle, alle for en!

Hva er slag planen for å nå Hovden med «cirkasju» lagetHolde jevn fart og ikke for hardt i starten sier John,  sørge for at alle får i seg nok drikke og næring, og ikke minst en god tone i laget, alle skal med til mål sier Håvard.

Hvile oppfordring vil dere gi til de som nå «sitter på gjerde» og lurer på om de klarer dette? Hiv dere med, Klarer vi dette, klarer alle dette sier de begge, her er det bare en vinner å det er deg selv, ta utfordringen og bruk dette som et trenings mål….dessuten så sies det at Hovden suppa er så god at det er vert turen i seg selv .

Bare å be folk ringe oss, sier Håvard, er dere i tvil, ring!! så tar vi oss en prat! Ingen problem !!

Begge er godt fornøyd med dagens samling på Elixia Bryne og er klar for litt styrke trening før maten servers til sultne syklister.

Vi må bare få hive oss med og støtte oppfordringen til John og Håvard, her er det ingen ting å frykte, bli med på laget, bli en del av felleskapet i Bryne CK og bryt nye barrierer sammen med gode venner. Her blir det «glede i kvært tråkk»

Håvar er å treffe på følgende Nr: +4790857091

John har Nr: +47 90169288

2013-01-13 15.29.23
Håvar Erga og John Gjerde Mærland

Påmelding til laget og mer info finner dere her :

http://bryneck.no/klubben/intern-info/

2013-01-13 14.01.40 

ca 25 mann stilte på årets første trenings samling for BCK laga, vi startet med to timer med spinning der Stian og Frode kjørte hver sin time, før vi hadde siste del i sal der en kunne kjøre styrke trening. Avsluttet med en god drøs rundt bordet, og med et godt måltid mat.

2013-01-13 15.59.45

God gjeng på sykkelen og rund bordet.

Frode.

Share this nice post: