Treningsrapport

Årets siste BCK trening

Steinar, Tom, Thomas, Gabriel, Bille, Asle, Torstein og Geir tok ut fra kinoplassen kl. 9 og satte kursen sørover i oppholdsværet og motvind, slik at vi kunne få fin tur hjemover i  medvind. Litt før Vigrestad fikk Steinar teknisk klatt som vi ikke klarte å ordne, håper du kom deg greit hjem med toget. Vi andre fortsatte til Brusand og vendte hjemover via Aniksdal. Herligt med side-og medvind. Litt før Varhaug begynte knallhardt hagl og piske oss i venstre kinn, thaimassasje sa Tom, men for mye av det gode ble det, vi måtte søke ly bak en trafokiosk. Når haglet ga seg kunne vi fortsette hjemover i gode forhold, kun regn og sludd som sjenerte! Ble gjennomvåte, men greit å være ferdig dusjet når vi kom tilbake til Bryne ferdig trent og med 3 nye treningstimer i banken. Takk for det gamla, ser fram til mange nye BCK timer i lag i 2013. GS.

Share this nice post:

En kommentar om “Årets siste BCK trening

  1. Hei.
    Sitter hjemme og varmer meg nå. Snill samboer kunne hente meg i sluddregnet. Fra nå blir det slange i dekk.
    Hilsen steinar

Det er stengt for kommentarer.