Treningsrapport

Søndagstreningå på hjul

Etter litt drøfting på kinoplassen om dagens tur skulle gå på asfalt eller i sorpa, ble valget litt av begge deler, men sorpefolkets ønske ble nok mest innfridd. Med to BCK treningstilbud i dag, fjelltur til fots  og sykkeltur, var oppmøtet i sykkelgjengen bra, 15 stk. Vi rullet til Vestly og klatret til toppen av Lyefjell, videre til Åsen og over heia slik at vi kom ned monsterbakken til Melsvannet. Herfra ble det over Lyngaland til Sæland og videre på gårdsvei til Eikeland og matpause. Etter en matbit og en kommentar fra en turgåer som kanskje ikke var glad i syklister i heia, var vi klar for dagens virkelige sorpeetappe. Gras, grus og sorpa hele veien fra Eikeland via Høga Håland til vi kom ned til Edlandsvannet på Ålgård. Møtte her dagens neste som enten ikke er glad i syklister, eller er oppriktig redd for at sykling ødelegger gårdsveiene og utmarka. Men godt at Bille var med på turen i dag, han løste floken med grunneieren på en elegant måte Resten av turen ble  uten sorpa, men med regn som bidro til å vaske mann og utstyr rene! Tok om Figgjo langs jernbanen til Foss Eikeland, og på grusvei langs elva til Øksnevadporten. Asfalt herfra via Klepp st og Laland til Bryne. Takk for i underkant av 3 timer og 48 km i lag. GS.

Share this nice post: