Treningsrapport

Tirsdagstreningå

Tirsdag og Inge, Hallstein, Thommas, Tom, Torstein, Geir og mr X fikk seg en BCKtur i Time sokna. Til Time kyrkja og videre i Garborgs fotspor og «hans» vei i Fotlandsfossens brus og grus til Mossige. Så blei det asfalt til Undheim og Sæland. Videre på kulturhistorisk grunn over Lyngaland til Melsvannet. Utover gjørma, sorpa og kuskit klarte vi her i ikke å se andre fornminner. Fra Melsvannet blei det killerbakken over fjellet til Eikelandsmyrane. Herfra kruset vi sånn passe blaute til Åsen, Lye og hjem til Bryne for vask av sykkel og mann. Takk for laget i godt selskap. GS.

Share this nice post:

En kommentar om “Tirsdagstreningå

  1. Godt at dokke møte opp på tia.. æ vart for sein – men satse på punktlig oppmøte seinar 🙂

Det er stengt for kommentarer.