Aarbakkerittet Lysebotn-BryneTurritt

Aarbakkerittet 2012

Du har Hyserittet, Svinesprinten, Jæren Hit, Jæren Dit, Landsbyidioten og masser av andre relativt meningsløse småritt med beskjedent startfelt og begivenhetsløse løyper. På Sørvestlandet er det bare tre ritt som virkelig gjelder og på landeveien er Lysebotn – Bryne i en klasse for seg selv. Les mer.

Share this nice post:

En kommentar om “Aarbakkerittet 2012

  1. Hei. Flott ritt. Det er bare en ting jeg syns var litt tynt, det var pølsa vi fikk når vi kom i mål. Det er litt lite etter 15 mil og stått opp kl. 0630. Vi kunne jo få 2 stk., men allikavel. På Landsbyrittet, 5,3 mil er det lapskaus, wienerbrød og mye frukt. Dette kan dere unne oss på Bryne. Reklamen til Volvo for 25 år siden, var: Vil man så kan man. De har tatt den vekk nå, men dere kan jo bruke den.

    Hilsen
    Jan B

Det er stengt for kommentarer.