Modenarittet Sirdal-BryneTurritt

Modenarittet med ny deltakerrekord!

Kjempeforhold på årets Modenarittet Sirdal-Bryne! Lett motevind og nnydelig sol hele dagen, gjorde dette til en festdag  for Modenarittet med ny deltakerrekord i årets ritt. Vi kan gratulere Lillian Thu Lode Bryne CK, med seier i år igjen blant damene og Tommy Ivesdal fra Bogafjel SK med seierr blant herrene. Les mer.

Share this nice post:

En kommentar om “Modenarittet med ny deltakerrekord!

  1. Hei, Bryne CK.
    Vil bare gi dere honnør for et kanonbra arrangement! Proffe folk!
    I tillegg vil eg og takka de fra Bryne CK så lot meg følge med i gruppa og som forsøkte å hjelpe meg når kreftene begynte å ta slutt. Veldig bra sportsånd, så inspirere til etterfølgelse. Fine folk!
    Igjen, tusen takk!
    Hilsen ein TOSK

Det er stengt for kommentarer.