Bryne CK lagetTurritt

Stemningsbilder fellestur 2012

Da begynner det å roe seg litt etter helgens Kristiansand-Hovden tur! Det må sies at det var en særdeles vellykket helg på alle måter! Mehus og Sandstøl i spissen med hjelp av flere gode hjelpere i støtteapperat og diverse har gjort en kjempejobb for klubben!
Vi som fikk lov å være med på dette dekkede bordet, takker så mye for tjenestene!
Alt var tilrettelagt fra hotell i Kristiansand, 4 følgebiler, 2 egne matstasjoner, kun 2 punkteringer blat de 50 startende, alle kom til mål, 10 500 kilometer syklet totalt, 80 000 høydemeter, tusenvis av hjerteslag, kjempevær, drøs og væsketilførsel i målområdet, busstur i snøheimen, festkveld med middag og mye lått og løye, og en kjempefin sykletur heim fra Sirdal på søndagen for mange!
TUSEN TAKK for en kjempehelg med noen kjempegode sykle kompiser!

Har samlet en del bilder fra nettet og diverse, de som har flere kan godt sende de til meg! Se bilder.
Ørjan sine bilder.

Share this nice post: