SpinnsprintenTurritt

Ikke en sky på himmelen og opp i 15 varmegrader!

Bryne CK arrangerte i dag Spinnsprinten i nydelig vårvær! Dette ble til en kjempefin sykledag for alle turrytterne som stillet til start!
Hans Arne Bjelland var raskeste Bryne CK rytter i mål, han ble dømt som nummer to over streken, men samme tid som Øyvind Lerbrekk som vant!
Anne Beth Eiken Nilsen var raskeste dame fra Bryne CK, men var tett fulgt av Wenche Haukland og Lillian Thu Lode som kom inn med 2 sekund dårligere tid!
Vi gratulerer alle deltakerne og takker arrangørkorpset for glimrende innsats!
Les mer.

Share this nice post:

En kommentar om “Ikke en sky på himmelen og opp i 15 varmegrader!

  1. Jeg ser på Turritt.com at ca. 380 syklet rittet i år, og at ca 470 syklet i 2011. Til sammenligning ca 440 i 2010. Dette etter dager med varsel om kanonvær. Jeg har blitt fortalt at det foretas seeding av rittet pga sikkerhet de siste to år. I fjor opplevde jeg å komme i mål i siste pulje uten at det ble utdelt deltakerpremie til meg. I år opplever jeg velt rett foran meg på grunn av at ryttere som er ferdige benytter veien nedover mot kirken og dermed forstyrrer oss som er på vei mot mål. Ser i ettertid at de som gikk i bakken har fått samme tid som gruppen, og det er jo vel og bra, men dette var helt unødvendig. Underveis opplevde jeg ingen sikkerhetsrisiko med trafikken, bilister var hensynsfulle, kanskje mer enn forventet og hva jeg opplever i hverdagen. Jeg er fullt klar over at alt kan bli bedre og at ingen er perfekte til enhver tid, men utviklingen de siste årene bekymrer meg litt. Dette er et turritt, ikke vm på sykkel, og da bør vi kunne respektere hverandre, enten vi er i første eller siste pulje.

Det er stengt for kommentarer.