Bryne CK lagetTreningsrapportTurritt

Siri Minge vant Dalane Rundt

Siri Minge var raskeste kvinne gjennom det tøffe turrittet Dalane Rundt, i pøsregn og ned i 4 grader i dag! Vi gratulere så mye!
Mange andre gode Bryne CK resultater også, både på herre og kvinne siden!
Diverre var det flere av Bryne CK rytterne som var med i et massivt kjempekrasj i siste midtrabatten ut av Egersund. Etter meldinger så skal det jamt over være bra med alle som krasjet, men det er en del som må få seg ny sykkel og sykkelutstyr de neste dagene!
Bryne CK LAGET 2 hadde annonsert en fellestur her, det dukket også opp noen andre gode hjelpere også som var med oss rundt!
Vi startet bakerst i feltet og jobbet oss fremover, det er mye bakketopper den første halvdelen av rittet. Dette gikk veldig fint og nesten alle var med over samlet på Glubå. Det var en som hadde vært uheldig å punktert rett før og fikk en til og måtte til slutt bli kjørt til Slettebø.
Rullen fikk vi også dreis på etter en stund, kunne nok på litt lettere nedover partier vært kjørt litt hardere. Men sett alt under et, veldig bra kjøring så lenge jeg var med!
«Olav TH, jeg har en innrømmelse, jo jeg burde ha skrudd kassetten bedre fast i går!»
Når det var 15 kilometer igjen, så var det bom stopp for undertegnede, kassetten jeg skiftet i går skrudde seg løs og låste seg mot rammen. Fiklet og kjotta i veikanten, av og på med hjulet 3 ganger før jeg kom meg avgårde igjen! Ble 10 kilometer med alene tempo, før jeg fikk drahjelp helt inn av Svein Olav Rege.
Alt i alt for lag 2, så tror jeg at vi er nær 100% fornøyd, og veldig glad at det er ikke prosentvis så mye stigninger på neste ritt!
Reultater og bilder, kommer etter hvert her.

Bilder fra Ørjan Lauritzen her.

Share this nice post:

2 kommentarer om “Siri Minge vant Dalane Rundt

  1. Kjekt å se at noen klarer å ta vare på det sosiale aspektet
    når de deltar i ritt. Til og med i ufyselig drittvær.
    Dette har vi i DSK alltid vært gode på før. Er BCK i ferd med å
    dra forbi??

Det er stengt for kommentarer.