Ute på tur!

Bryne CK i Sør Amerika

Det er vel mange som mener at det å sykle med utgangspunkt i sentrum av Rio de Janeiro ville være galskap. «Trafikken er jo livsfarlig, og hva som skjer med sykkelen dersom du roter deg inn i en av byens mange favelaer blir kanskje ikke din største bekymring.» . Selv frykter jeg mer kald trekk fra aircondition enn ublidt møte med kriminelle bander.

Rett utenfor sentrum av byen er det en nasjonalpark med veier på kryss og tvers. Veiene går stort sett gjennom tett jungel, og enten går det bratt oppover eller nedover. Har syklet to dager denne helgen, og har sjeldent sett så mange syklister og joggere på veiene som her. Minimumstemperaturen om natten har nå vært på ca.23 grader – og de innfødte kaller dette for vinter. Til uken blir det mindre tid til sykling, men mulig jeg får lurt meg til noen korte økter før jeg reiser hjem til helgen.

OTH
Se bilder trykk her.

Share this nice post: