Bryne CK lagetTreningsrapport

Årets største fremmøte ute!

Bryne CK Expressen og Bryne CK Laget 2 hadde invitert til to forskjellige fellesturer fra Kinoplassen i dag klokken 09:00! Dette medførte til at det var rekordoppmøte av syklister på Kinoplassen i år.
Rapport Bryne CK Laget 2:
Det startet ganske fint å sykle til Kinoplassen, men før vi var ute der i fra kom det en lett hagelbyge! Vi hadde en liten pepptalk før vi tok ut, presenterte de to kapteinene som blir Terje Stokkeland og Marton Digernes. Ellers gikk vi igjennom hovedsmådetaljer om rullering i gruppe, litt om at dette var Lag 2 ikke Lag 3. Hadde en plan om å sykle først til Kverneland, Øksnevad, Voll, Bore, Brusand, Brusalia og heim.
Som planen var satte vi ca 24 stk nasen mot Kverneland, ved Njåskogen fikk vi vår første store snøbyge over oss! Denne varte til Kverneland, da lysnet det litt igjen. Så ned til Øksnevad og der fikk vi allerede to punkteringer. En måtte gi helt opp pga. riften i dekket. Vi satte videre etter hvert og når vi kom til toppen ved Bore, kom det pigade ennå ei snøbyge!
Ikke fritt for at det begynte å bli litt kaldt i føtter!
Vi satte da nasen langs kysten og begynte rullering med lett vind i ryggen, som igjen gjorde at vi mye lå +- i 40 km.t. bortover langs slettene. Ved Njærheim tok vi en liten matbit og pissepause før vi satte nasen sørover på RV 44 mot Brusand.
Ved Vigre fikk vi en ny punktering og en veldig kald pause, vi så da snøbygene fyge over høgjæren og bestemte å legge om ruten vårs. Vi fortsatte sørover, men svingte opp til Vigrestad på den søre innkjøringen. Her tok vi da med godt mot kampen mot vinden og å få kontroll på rullen igjen.
Dette gikk veldig greit og vi tok en fin samling på 1900 krysset og var enige om at tross været, hadde det vært en kjempefin tur!
Undertegnede hadde nesten 100 km før han var hjemme!

Lett rapport fra Bryne CK Ekspress:
Bryne-RV44 t Egersund-Dalane nesten Rundt-E39-Bue-Bryne. Ca180km, 5t40min, gj.fart:30,5km/t, 1590 høydem. Max temp:17gr( inne på Ben’s kaffe) min temp 2gr max speed:67km/t, gj.puls 64%, 3182 kcal, 4 punkteringer, løs kassett, sol☀, regn, snø, vind, inneholdt d meste m andre ord.) En minneverdig tur sammen med ein jæ… Go gjeng! Tusen takk for turen mvh Selliano

 

Share this nice post: