GåturerTreningsrapport

Alltid på topp!

Gåtur gjengen hadde i dag igjen en kjempefin treningstur til toppen av Hågå oppforbi Oltedal. Dette er en fjelltopp sør for Oltedal, nabo topp til Oltedalssenderen. Dette var på forhånd beskrevet av andre som bare en stor bratt motbakke. Det stemte bra, det gikk omtrent fra 0 til nesten 600 hm fort. Det vart tungt da vi til tider gikk i 70 cm snødybde og oppå toppen blæste det snøstorm innimellom. Igjen en nydelig utsikt, men noe iskaldt på toppen. Etter dette gikk det fort ned igjen og så jaktet vi på Urdbuhelleren. Etter litt prøving og feiling fant vi til slutt denne hellen. Det var massive greier vi snakker om her! Der inne tok vi og satte oss ned på benkene og inntok en god varm kaffikopp og skjevå! Så en lett utgåingstur til bilen og hjem til et varmt og godt hjem! Se bilder.

Share this nice post: