Klubbnytt

Nesten 100 på årsmøte!

I går kveld var det på plass nesten 100 på årsmøte til Bryne CK! Møtet gikk i vanlige former der budsjettet ble vedtatt og valget gikk rett igjennom på nytt styre. Elixia hadde en fin liten presentasjon om mulighetene der for Bryne CK medlemmer. anMarton hadde en lett gjennomgang av sykleåret i bilder.
Selve årsfesten da ble det liv i salen, da det her også ble lagt inn en konkurranse i sang og dansekunnskaper i tillegg til veldig god mat og drikke. Se bilder.

Share this nice post:

2 kommentarer om “Nesten 100 på årsmøte!

  1. Vil koma mæ møje ros te styret for et flott jønåført årsmøte, en flotte årsfest med møje goe mat, og sist men ikkje minst møje godt arbeid jønå heila året . Dokke æ kjempegoe !. På årsfesten vil æg spesielt trekka fram Marton sin årsjønågang i ord og belede. Kjempebra Marton mæ adle di goe komentarane dine onnaveis. Både æ å kånå mi va ganske imponerte øve deg. Æg æ stolte av å væra medlem av en så veldreven sykkelklubb. Fortsett dæ goa arbeiet mæ å støtta opp om aktiviteter som får folk ut av godstolen.

Det er stengt for kommentarer.