DamegruppenTreningsrapport

Dametrening lørdag.

Dametrening lørdag 7.1 kl.09.00 fra Kinoplassen, Bryne. Der møtte Lillian, Wenche H, Lise Sørensen og Iris  Velkommen i gjengen Lise (ny medlem i BCK). Vi syklet langs Frøylandsvatnet  og skulle møte Tone H og Hitecjentene ved Maxi, Sandnes kl. 10.00. Ved Maxi hadde Tone, Siri, Marie, Rakel og May Brit møtt opp. Vi tok turen til Kverneland, opp Fjærmestadbakken. Videre til Fiskebekk (inn på Hulderrittløypa) og kom opp med vindmøllene på Lye. Tok så ned igjen om Vestly og mot Bryne. Der skilte vi lag. Lise skulle til Bryne og Wenche og Iris til Nærbø. De andre fortsatte tilbake til Sandnes. Lillian svingte av og kom seg hjem til Verdalen.
Dette var en fin rolig tur. En haglbyge, men ellers opphold. Ute godt 3 timer og ca 7 mil Så ble det hjem fremfor fjernsynet å se de gode norske skiløperne (Tour De Ski). Iris.

Share this nice post: