KlubbnyttSamarbeidspartner info

Unikt sykkeltilbud til medlemmer av Bryne CK!

Kjære sykkelvenner og medlemmer i BCK!
Bryne CK’s filosofi er at medlemmene og klubben skal fremstå som en enhet og at medlemmene skal ha nytte og utbytte av å representere Bryne CK. Som et ledd i å kontinuerlig utvikle og forbedre klubbens tilbud til medlemmene bidrar Bryne CK her økonomisk sammen med Spinn om et meget attraktivt sykkeltilbud for medlemmene i Bryne CK for sesongen 2012, se vedlagte tilbudsdokument med tilhørende prisliste.

Bryne CK og Spinn har hatt et samarbeid i mange år, dette vil fortsette i flere år fremover da vi er kommet til enighet om en ny avtale for perioden 2012 – 2015. Med dette får medlemmene i Bryne CK et meget godt tilbud på sykler, samtidig som Bryne CK bidrar til å synliggjøre vår sponsors sykler i sykkelmiljøet ved å benytte seg av disse.

Spinn Bryne vil i løpet av kort tid ha alle syklene som inngår i tilbudet utstilt i en egen utstilling i butikken på Bryne til besiktigelse.

Vi vil i løpet av kort tid komme med informasjon om en felles sykkelkveld sammen med Spinn på nyåret, med en spennende ekstern foredragsholder og gode sesong tilbud, der vi også vil benytte anledningen til å ta imot bestillinger på sykler. Syklene i tilbudet kan selvfølgelig også bestilles individuelt i perioden frem til 29.02.12 i Spinn butikken til Rolf Helge på Bryne eller hos Vegar i Sandnes.

Når det gjelder levering av sykler er vi blitt informert om at noen modeller er allerede på lager, mens andre vil ha litt leveringstid.
Alle sykler vil leveres innen utgangen av mars 2012.

Dette er et prøveprosjekt mellom Spinn og Bryne CK for 2012 sesongen. Får vi god respons vil Bryne CK vurdere tilsvarende i årene som kommer.

Tilbudet er gyldig frem til og med 29.02.12, deretter vil de vanlige Bryne CK rabattene gjelde!

Sykkeltilbud 2012 Bryne CK-Spinn.

Med vennlig hilsen
For Styret i Bryne CK

Roar Tengesdal – Formann

Share this nice post: