Samarbeidspartner info

Før hJulsalg!

Vi i Spinn Sykkelshop har gleden av å invitere medlemmer til førjulssalg onsdag 23. november kl. 16-21
Julen og vinteren nærmer seg!
Her kan du gjøre et knall kjøp, samtidig gjøre julehandelen unna i god tid før jul. For de som ikke ønsker å sykle i flotte været vi har nå om dagene, kan vi tilby ruller til sykkel eller spinning sykkel. Piggdekkene er på plass i butikken for de som vil sikre seg mot frosten. For å gjøre det enklere til julen for dere, så pakker vi inn sykkelen du kjøper og vi levere den på julaften innpakket gratis. En ordning mange benytter seg av. (Avstanden vi kjører på julaften er15 km fra butikkene)
Tilbudene vil gjelde i Spinn Sandnes, Bryne og Stavanger frem t.o.m. lørdag 26. november. Utvalget kan variere mellom butikkene. Førjulstilbud.

Share this nice post: