2 kommentarer om “Søndagstreningen

  1. Også jeg og Ole Gunnar hadde en fin tur på tross av at feltet syklet fra oss allerede inne i Sandtangen. Vi syklet Sandtangen til Kverneland, rett opp og igjennom byggefeltet til en skog (Kalbergskogen?) Inn til sandtaket på Kalberg og opp langs jernbanen til Ålgård. På sørsiden av Edlandsvatnet via Sikveland til Undheim og tilbake til Bryne. Turen var meget hyggelig i rolig langtur tempo, men det er synd å få bekreftet rykte Bryne Cykleklubb har om at de sykler fra de som ikke klarer henge med.

  2. Nei det ble ikke den rolige sone 1 langturen som anonsert og det synes jeg er sterkt beklagelig, her må vi organisere oss mye bedre i forkant og enventuelt dele opp i grupper om en ønsker å sykle fort, eller ikke.
    håper det ordner seg til neste gang ……….

Det er stengt for kommentarer.