Treningsrapport

Lørdagstrening

Lørdag 12. november var det igjen treningstur for damene i klubben. 3 morgenfriske damer (Lillian, Elisabeth og Elisabeth) møtte på kinoplassen kl. 9 for å starte dagen med en tur på sykkelen. På vei innover mot Sandnes ”plukka vi opp” Margrethe på Klepp og Lene på Orstad. Vi sykla innom Maxi for å treffe Tone, Siri, Caroline og Stine. For noen av oss ble det en tur på nye stier og veier. Vi syklet langs dobbeltsporet, forbi Frøystad gård, til Gausel og gjennom deler av Sørmarka, over Bærheim,  litt på kryss og tvers i Sandnes før vi for andre gang på turen kunne sykle gjennom Sandvedparken. På Ganddal takka en del for turen, og Jærdamene sykla videre hjemover om Orstad og så langs Frøylandsvatnet. Vi som starta fra Bryne, var ute i 3 timer og 50 min. Alle var enige om at det hadde vært en flott tur i nydelig og friskt høstvær. Elisabeth A.

Share this nice post: