Treningsrapport

Søndagstrening

9 stk møtte til søndagstrening. Nydelig temperatur og opphold.
Vi ble enige om at det sikkert var veldig bløtt i terrenget og at det sikker var best å hold seg til grusveiene. Satte kursen mot Melshei langs Frøylandsvatnet. Til Uldvaren og over til Bråstein kom den første av en god del bakker. I Melshei var vi innom Vår/høsttur løypa og fikk testet terrengferdighetene. Man skulle ikke tro at det var Odd Rune som ledet an. Sorpetråkk og steinete terrengløper så det holdt. Helt fantastisk!.
På toppen av Melshei tok vi lagbilde og fikk i oss noe mat. Nydelig utforkjøring ned mot brua over til Bogafjell og langs Stokkelandsvatnet til Vagleskogen. Så fikk vi jammen en tur innom HS Vaglerittet også. Videre mot Bryne på asfalt. På Orstad kviknet Ståle til og
satte opp ett voldsomt tempo. Oioi hvor lenge kan dette holde? Svaret kom veldig raskt. Til Kverneland! Der takket Ståle for seg og syklet hjem. Fint driv videre mot Bryne.
Totalt ca. 3 timer og 6 mil ble jeg fortalt. Min klokke sto i spinningsmodus og har derfor ingen utfyllende data. Tusen takk for en strålende tur. mvh Stian

Share this nice post: