DamegruppenTreningsrapport

Lørdags treningen med Lene

Flott høstvær denne lørdagen, og alt låg til rette for en fin treningstur. Lillian, Mari S, Iris, Tone, Lene Byberg, Wenche H + John fra Hommersåk syklet langs Frøylandsvatnet, via Kalberg, langs jernbanelinja, opp via  ett grustak og videre på oppsida av skytebanen, retning Melsheia og Arboreet. Der tok me inn på Høsttur-løypa og møtte tømmerhoggere som sperret store deler av veien. Så tilbake inn i Arboreèt retning Sviland, inn på Høstturløypa og tilbake til Melsheia og Bråstein. Derfra til Figgjo, Åslandsbakken, Trollskogen, Fjermestad, Kverneland og Frøylandsvatnet. Takk for kjekk tur på ca 3-3,5 time og 6-7 mil. Gilt å ha med Lene og få litt treningstips. Det er god plass til flere på treningene, og kanskje blir Lene med flere ganger….? Wenche H

Share this nice post: