Referat fra dagens Bryne CK LAGET trening

Posted on Posted in Bryne CK laget

Vi var ca 22 som møtte til den første felles trenings økta for Bryne CK laget, tatt i betraktning at vi er tett oppunder jul så må det være et bra oppmøte, Frode og Stian sto for  dagens trening ,som foruten mulighet til å benytte vekt salen hadde to økter med spinning på programmet, første økt med Frode var en grei langtur på ca 1 ½  time og jeg tror pulsen kom opp i god arbeids temperatur på de fleste , på skjermen rullet video av tour of Flanders  traseen , økt to var en ren styrke tråkk time med Stian, der både høyre og venstre beinet fikk kjørt seg godt …hver for seg   en god time som kjennes i låra lenge etterpå . Etter treninga kunne Frode by på hjemmebakst for sultne sykelister,  og drøsen satt løst og det var en godt fornøyd gjeng som hadde gjennomført den første treningssamlingen. FM.

.

Share this nice post: