Bryne CK laget

Referat fra dagens Bryne CK LAGET trening

Vi var ca 22 som møtte til den første felles trenings økta for Bryne CK laget, tatt i betraktning at vi er tett oppunder jul så må det være et bra oppmøte, Frode og Stian sto for  dagens trening ,som foruten mulighet til å benytte vekt salen hadde to økter med spinning på programmet, første økt med Frode var en grei langtur på ca 1 ½  time og jeg tror pulsen kom opp i god arbeids temperatur på de fleste , på skjermen rullet video av tour of Flanders  traseen , økt to var en ren styrke tråkk time med Stian, der både høyre og venstre beinet fikk kjørt seg godt …hver for seg   en god time som kjennes i låra lenge etterpå . Etter treninga kunne Frode by på hjemmebakst for sultne sykelister,  og drøsen satt løst og det var en godt fornøyd gjeng som hadde gjennomført den første treningssamlingen. FM.

.

Share this nice post: