Nyhet diverse

Referat fra Master VM

Master-VM Albi Frankrike 2017

Etter stigende form på ettersommeren fikk jeg wildcard til VM dagen før Lysebotn-Bryne, 2 uker før rittet. Jeg er mann, så forberedelsen begynte søndag:-)

Fløy til Toulous torsdag, bil til Albi, der leide jeg meg inn i en villa hos en gjeng fra Bergensområdet og Sandnes.

Fredag var det ut før det ble for varmt, og kjøre/sykle gjennom løypen. Løypen var 155 km med ca. 2000hm, fordelt på 2 lengre stigninger og 4-5 Fjermestadbakker.

Lørdag syklet vi inn til Albi for å hente startnummer og sjekke start/mål.Resten av den dagen gikk i klargjøring, venting, avslapping. Frøs ned 2 flasker for å ha kjølig drikke i starten av løpet. Værmelding: 24gr. stigende til 30, heldigvis overskyet fra morgenen.

Søndag: Kjørte til målområdet ca. 2t før start, parkert, klargjorde sykler og mat. Syklet til start, en tur på ca. 10min. Vi var tidlig ute og fikk god plass i gaten ned mot startbåsen.

I min årsklasse var det ca.340 startende, så det var litt trangt ut av byen, men det gikk bra. Hadde på forhånd tenkt å spare på kreftene lengst mulig i varmen. Den planen holdt til første lange bakke der jeg kjørte for hardt, og fikk svi for det resten av løpet. Kom inn på 38 plass, endel fra det jeg så for meg.

Hilsen Einar

Share this nice post: