Treningstider

Bryne Cykleklubb sine treninger er åpne for alle (ute) som har lyst å bli med, om du er medlem eller ikke!

Tirsdager kl 18.00
MTB sykling ute, hele året
Oppmøte på kinoplassen og åpen for alle, både medlemmer og venner av disse.

Vinter i anmarsj og da er det klart for Spinning i BCK regi!!
Vi har inngått en avtale med SATS på Bryne og leier salen deres hver torsdag ut mars 2021.
Følgende info:

• Dag:                                                      Torsdag
  • Klokken:                                              19.00
  • Varighet:                                             90 minutter
  • Instruktører:                                      Jarle Vorland, Magne Idar Espedal, Stian Osmundsen og Rolf Helge Selliken.
  • Påmelding:                                         Via Spond (VELDIG VIKTIG) legges ut noen dager før.
  • Plasser:                                                Kun 23 plasser så lenge Corona pågår, ca 45 etter det
  • Medlemmer SATS:                          Melder seg på via Spond og registrerer seg i resepsjonen
  • IKKE medlemmer i SATS:              Melder seg på via Spond, henvender seg i resepsjonen hvor navn noteres ned (Gjelder kun de som ikke er medlemmer i SATS)

Søndager (kan også være lørdager men da blir det varslet på FB sidene)
Kl 09.00, varierende men fast fra ca 1 mars og utover. Før 1 mars legges det ut melding på FB når det blir treninger
Oppmøte på kinoplassen og i hovedsak på racer

Lørdager og Søndager
Gåturer/toppturer
Hele vinteren
Kl 09.00

25.10 De Kvernelandske alper – fremmøte 09:00 på Kalberg(matstasjon Garborg riket)
01.11 Sikvalandskulå – fremmøte 09:00 i svingen før toppen på vei Fv 201 opp fra IVAR anlegget
08.11 Vallresknuten på Gilja- fremmøte 09:15 Rødekors huset Gilja (4,5 timers tur)
15.11 Resafjellet – fremmøte 09:00 på Dale
22.11 Nonsfjellet/Bursfjellet – fremmøte 09:00 parkering ved Edlandsvannet (sør)
29.11 Ulvarudlå – fremmøte 09:00 parkering Tjåland
06.12 Bjørndalsfjellet – fremmøte 09:00 parkering Gramstad
13.12 Brusanuten – fremmøte 09:00 parkering på Buevegen 504

Turene legges og ut på Spond og Facebook i forkant.

Fellestur i mai
Vi legger opp til felles tur med flere grupper til Colorline Tour rittet (Kristiansand – Hovden)
Vi kommer tilbake med mer info etter hvert om dette.