VM Master gikk ikke helt etter planen i år!

Posted on Posted in Nyhet diverse

Da er de fleste av våres ryttere vel hjemme med et par gode prestasjoner! Lillian Løyning var vel i mål på en 8 plass og Geir Henning Larsen en 14 plass. Ellers så vart det litt stang ut med sjukemelding, punktering og diverse! Vi ønsker gjengen lykke til med nye mål til neste år!

Share this nice post:

2 thoughts on “VM Master gikk ikke helt etter planen i år!

  1. Det er vel ikke riktig å fokusere på at det gikk dårlig for noen. Det gikk tross alt veldig bra for både meg selv med en 16. plass, Lillian med en 8. plass samt at Karsten satt med hovedfeltet inn til mål

  2. Vi er vel kanskje for godt vant, så overskriften ble ikke helt «god»! Vi håper jo selvsagt at vi alltid er der og napper noen medaljer vet du! Men for all del, her er det to gode prestasjoner og framheve ja! Kommer vel som vanlig en mer rettferdig utfyllende rapport fra dere! 🙂

Comments are closed.