Ny nettside!

Ny nettside oppbygning!                                                              Lyefjell 10.10.2011

Etter snart nesten 10 år på mye det samme konseptet på nettsiden til Bryne CK, har vi nå gått til det skrittet å skifte type nettside oppbygning.

Vi vil fortsatt prøve å forholde oss til det essensielle på hva vi har på nettsiden. Det skal være en enkel og grei side som man raskt får overblikk over, med ikke for mange forstyrrende sideinnlegg.

Den store fordelen med det nye konseptet er at vi kan nå etter hvert delegere mulighet til at flere personer kan legge ut stoff på nettsiden, uten at det må gå igjennom webmaster.

Andre fordeler er jo at det er mye ferdige maler som ligger i konseptet vi nå bruker. Blant annet er det også laget til mulighet for alle lesere å kommentere på innlegg/nyheter.

Det andre er jo også at man kan legge en link til sosiale medier, om du føler nyheten skulle ha interesse for andre.

Begge disse mulighetene kommer frem om man trykker på overskriften på nyheten, eller rett og slett trykker på “Skriv en kommentar”.

Dette er første spede begynnelse på denne grunnoppbyggingen for webmaster, det vil garantert skje forandringer fremover med siden.

Vi håper flest mulig finner raskt frem på sidene og føler at dette dekker det meste av det daglige behovet til en klubbside for Bryne CK og andre som følger med oss der ute.

Har du tips eller kommentarer til innhold eller oppbygning, setter vi veldig pris på det!

Send de da til: marton@digernes.eu

Med vennlig hilsen
Webmaster
Bryne CK

Marton Digernes

6 kommentarer om “Ny nettside!

Legg igjen en kommentar