Aktivt rittUte på tur!

Dag 3 i Spania

Dag 3 er flyttedag på ABR. Vi kjører fra Jaen til Cordoba, stopper på halvveis og sykler etappe 3 i Andujar. Etappe 3 syklet Thomas i lag med NYJO Train (Ståle Josdal og Ketil Nygård). Knut holdt kneet mest muligt i ro i målområdet. Etappen var av den typen som får ekta terrengsyklister til ta frem det brede smilet. Singletrack med tekniske klatringen og utforkjøringer med livet som innsats. Sorpe i løypene, men solen kom frem rett etter start. Skåret i gleden var at Det denne gang var det Ståle sin tur til å ende på sykestuen. Han fullførte etappen i tildels stor smerter og fekk konstatert ribbebeinsbrudd etter målgang. Planen videre er at Thomas overtar Ståle sin startnummer slik Thomas og Ketil fortsatt får registrert tidene, under feil navn vel å merke. Seiling under falskt flagg. Mvh Thomas

Share this nice post: