Spinning ELIXIA

Spinning og banesykling !

Vegar styrte skuta denne gangen. Han hadde fått med seg Håkon Stokka, Bryne CK-medlem og fersk Norgesmester i banesykling. Den karen hadde sprut og krutt både i armer, bein og i kjeften ! Kjekt og inspirerende å høre litt om hvordan en banesyklist legger opp trening og forberedelse til ritt – resultatene kommer tydeligvis ikke uten mye variert og hard trening, både på sykkel og ikke minst i styrkerommet. Vi ønsker Håkon lykke til med sesongens mange ulike mål. Håkon har tatt kontakt i etterkant og melder: «Dersom folk har spørsmål eller vil følge med på hva som skjer framover, så kan de sende spørsmål via Facebook og følge meg på Instagram – @hakonstokka». Selve spinningøkta varte i ca 90 minutter. Vi var gjennom 4 bakker, hver på drøye 15 minutter. Puls opp mot terskel mot slutten av hver bakke, etter å ha bygget oss rolig og kontrollert opp i puls underveis. Ellers prøvde vi oss også litt som banesyklister, med noen innlagte øvelser og korte spurter som det mildt sagt lukta svidd av ! Fortsatt stabilt oppmøte på ca 40 stk – bra det, men hadde vært kjekt å fylle de få ledige syklene også. Ny mulighet neste torsdag – jobber da med å få inn en vikar for Johnny. Håper å se alle igjen !

Share this nice post: