Spinning ELIXIA

Styrke og glede i hvert tråkk !

Mange takk til Johnny Stausholm for ei meget godt gjennomført spinningøkt hos ELIXIA Bryne torsdag kveld. Denne gangen var det fokus på styrketråkk – til tonene fra Pink Floyds The Wall. Økta varte i totalt 90 minutter – det er ganske lenge på en spinning-sykkel, men tida gikk fort ! Vi har gjennom 6 bolker, med varighet fra ca 8 minutter til ca 14 minutter, kort pause mellom hver bolk. Variasjon i å sitte og stå, og ellers litt ulike stillinger på sykkelen med bl a låsing av overkroppen. Pulsen skal ikke særlig høyt på denne type trening – for min del holdt jeg meg stort sett under 80 % – med et snitt for hele økta inklusive pauser på 74 %. Meget bra trening, og en fin kombinasjon til intervalløkter med høyere puls og belastning. Tror vi var drøye 30 stk denne gangen også – rimelig stabilt oppmøte, men fortsatt er det ledige sykler som bare står og venter. Neste gang er det Frode som styrer showet – da kan vi vel ikke se helt bort fra ei real pes-økt. KS

Share this nice post: