Treningsrapport

Tirsdagtreninga

Da var enda en tirsdagsøkt gjennomført i godt og kaldt vær, noe som gjorde at det var noe isete enkelte steder. Vi var 6 menn og en dame som tok ut fra kinoplassen opp Hetlandsgata forbi Tjødna over til Håland til Hognestad brekket av mot golfbanen til Nærbø mot Varhaug og ned til Jærmuseet og over noen grusveier for å komme ned til tverrveien mellom FV44 og Nærbø(veit ikke kva de heiter der). På vei hit ledet Ole Gunnar oss inn på ett jorde, vi følte dette ikke var helt riktig men valgte å følge kanten rundt for å finne en vei ut, men nei, måtte ut der vi kom inn:-)Men takk for det Olle G, fikk i hvertfall varmen igjen:-) Etter det var det ned til 44 til venstre ved Njærheim og inn på Nordsjørittraseen opp til Salteskogen og en runde i den og tilbake til Bryne. 2 timer og 15 minutt i sone 1. Ett fall pga isete vei, men ingen skade på hverken mann eller sykkel.
Takk til alle for super tur! -Idar-

Share this nice post: