Aarbakkerittet Lysebotn-BryneModenarittet Sirdal-BryneTreningsrapport

Gjennomsykling av Modenarittet og Aarbakkerittet

Lørdag morgen startet bussen fra Vestly Skole med nesten 30 ivrige syklister som ville ta seg en sykletur på den siste dagen i juni! Turen opp til Sirdal gikk i fint driv og på GPen slapp vi av 6 stk som ville ta en tur gjennom Modenarittet.
Disse fikk etter meldingene en tre og en halv timestur i regn og med fint treningsutbytte!
Vi andre satt rolig igjen på bussen og ble med ned til Lysebotn. Vel nede i bunnen av fjorden klokken 10:30 var det litt hektisk nervøs stemning som vanlig. Alle er litt redde for å ikke være klar om noen begynner å sykle. Første puljen med de litt overivrige stakk først, og så tok en gruppe på 10 stk mer avbalanserte syklister avgårde.
På kaien sto to igjen, en slukøret danske som hadde fått satt på nytt girshaltere og diverse dagen før plutslig der med helt ødelagt drivverk! Han fikk rett og slett til slutt bare ta båten i retur hjem. Siste mann som uansitt skulle ta en helt balansert tur gjennom løypen startet så på sin tur…

Vi i den midterste puljen fikk det fint opp bakken, kanskje vel varmt men vi overlevde det. Når vi kom godt halvvegs opp bakken fikk vi en god motevind som fikk kjølt oss noe ned. Vi tok samling på topp og satte nasen ned Sirdal.
Noen kilometer før GPen kom det regn, så det var en lett kald gjeng som inntok butikken for mat og drikke…
Regnet varte halve Hunnedalen og så ble det delvis sol og overskyet resten av turen. En ny lett stopp på Byrkjedalstunet for kaffe og så rett hjem til Vestly!

Folket i denne gruppen var jamt over kjempefornøyde med turen, «det kjekkaste turen de noen gang hadde hatt gjennom Aarbakkerittet Lysebotn-Bryne» vart sagt!

Da er det bare å glede seg til selve rittdagen i begynnelsen av august!

Se noen bilder.

Share this nice post:

En kommentar om “Gjennomsykling av Modenarittet og Aarbakkerittet

Det er stengt for kommentarer.