Garborgriket Rundt

Garborgriket Rundt skrøyd!

Alle medlemmer og da spessielt de som var med på å arrangere Garborgriket Rundt 2012, kan være veldig krye av jobben vi har gjort!
Vi har enormt mange gode tilbakemeldinger i år på rittet!
Til og med skrøyd helt i fra Bergen har vi også fått.
Trykk på bildet for stor versjon.

Share this nice post:

En kommentar om “Garborgriket Rundt skrøyd!

  1. Det var gildt å vera med å sykla den korte løypa i Garborgriket Rundt! Det var mitt aller første sykkelritt, og det ga meirsmak! Ein plass tok eg feil veg (oppdaga det etter ca.300meter) Det var ved ein gard før det bar ned til ei mark ved Undheim. Her kunne det med fordel vore merka betre.Elles synes eg, som fersking på over eit halvt hundre år, at det var bra merka. Herleg lapskaus på torget etterpå! Melder meg nok på igjen til neste år!

Det er stengt for kommentarer.