Treningsrapport

Tirsdagstreninga

Alle rykter kan herved avkreftes! Formannen har fremdeles sykkel (opptil flere), Formannen har ikke sluttet å sykle, Formannen sykler faktisk!
13 staute karer i BCK drakt og en vi ikke kjenner, men som spurte pent om å få være med selv om han ikke var medlem la i vei på dagens økt i relativt pent vær men med en iskald nordavind fra alle retninger.
Kinoplassen, Frøyland, Kverneland, Ganddal, opp bakken rett etter Gandal Bydelshus og over til Malmei. 90 grader venstre og videre ned til Voll. Bore og langs havet, her hadde vi medvind mente noen, kanskje hadde de rett i det. Nærland og videre til Nærbø, liten stans på Statoilen. 2 mann foreslo at turen videre burde gå til Varhaug og opp til vindmøllene på Karlsbu og hjem. Vi andre kikket på hverandre, ingen trengte si noe, og de ble alene på den omveien! Over Garborg, 1900 krysset og tilbake på kinoplassen. Kalde fingre og tåder, men flott tur i godt selskap. Ein kar drøste på både innpust og utpust så me andre slapp…… Ca 62 km og 33 km/t i snitt. Mvh Roar.

På torsdag klokken 18:00 er det som vanlig MTB/Hybrid trening fra Kinoplassen!

Share this nice post: