Bryne CK lagetTreningsrapport

22 vindfulle mil!

Bryne CK LAGET 2 hadde i dag en langtur på planen! Var nok noen som var litt skepiske etter at hele huset ristet mye om natten før! Vi var uansitt 17 stk som var klare samme hva værmeldingen sa!
Vi startet klokken 8 og satte nasen mot Undheim i fint driv, dette var det området vi i alle fall skulle nyte medvind! 🙂 Videre opp til Bue, der fikk vi dagens punktering og undertegnede måtte vise sine kunster i rask slangeskift! Det synes ikke et par andre karer var raskt nok, så de overtok hele seansen etter hvert! 🙂
Raskt på hjul igjen og så videre inn på E 39 og mot Vikeså med fortsatt god vind i ryggen. Ikke noen biler som prøvte å kjøre forbi oss ned til Vikeså, for der gikk det unna!
Det gikk fort til Bens Cafe, der var det noen av fruene som måtte litt inn å lette litt på trykket. Andre igjen fikk lettet litt på bekledningen før Gyadalen skulle tas. Med en gang vi svingte av E 39 mot Tonstad, kom motevinden på oss. Denne følgte oss da helste resten av dagen! Når man kjører Gyadalen, så er den flat. Si det slik, det er den ikke når man sykler og har motevind rett i fleisen!
Vi kom oss fint igjennom det og stoppet på nytt og fyllet opp flasker på Tonstad. Her hadde vi åpnet for at de som ville spurte litt fort opp til GPen kunne gjøre det, det var det ingen som ønsket. Så da satte vi igjen gang på gjengen og syklet samlet oppover dalen mot Sinnes. Halvveis ble ryggplagene til en for store og han måtte ta det mer med ro, Terje Stokkeland slapp seg ned og ville hjelpe han opp til Sinnes. Vi andre syklet nær samlet helt opp til GPen der mat og drikke ventet!
Etter 13 mil på sykkelen, så smaker en Baconpølse med brød og Ketshup fortreffelig etter noen liter med sportsdrikke! 🙂
Etter pølsene og Milkshakene var fortært i solveggen, satte vi nasen mot Bryne igjen. Si det slik, det var kaldt i motevinden, snø rundt alt og temperaturer ned mot null en stund gjorde at Hunnedalen ble en kald og treg affære i dag! Rullen fungerte fint, men til tider blæste det så mye at vi såvidt klarte å holde godt 20 kmt.
På Byrkjedalstunet stoppe vi igjen og tok en drøs, drakk og en sjokolade. I tillegg vart vi fotografert av ivrige asiater som ville stå på siden av staute syklefolk fra Norge!
Hjemlengselen ble for stor og visatte igjen igang med syklingen ned mot Bryne.
Si det slik, det blåste så mye nedover i mote, at for første gang i mitt liv så gledet jeg meg til vi kom ned til Dirdalsbakken, det var en lettelse når vi gikk inn i den!
Resten av turen var en kjempefin avslutning av en lang dag på syklesetet. Mellom Ålgård og Bryne tok hentebilen av de to som var igjen på GPen forbi oss med velvillige og oppmuntrende hyl! 🙂
Kort oppsummert:
Mesteparten passerte 220 kilometer før de var heima!
Vi var ute med pauser ca 8 timer og 30 minutt:
Gjennomsnittshastighet var på 27,4 kilometer i timen.
(Dette er jo en kjempefin fart sett i forhold til vindforholdene).
Vi klarte også å få med oss nesten 2 800 høydemeter.
Kjempetur med goe venner på en lørdag!

Share this nice post: