TreningsrapportTurritt

Spor i snøen….

Man vet det er enda tildlig i syklesesongen, når man lager spor i snøen om morgenen når man skal avgårde på ritt!
I dag var det Jærtrillen som skulle sykles, vi var litt skepiske de meste en stund før start når haglbygene gikk over oss. Etterhvert som starten skulle gå, kom derimot solen frem!
Vi hadde jo avtalt å sykle sammen som et lag en del, utfordringen ble at vi ble fort en alt for stor gruppe til å klare å styre den. Og når vi kom ned på RV 44 langs sjøen ble det kjørt veldig hardt og mye sidevind. Dette resulterte etter hvert at gruppen ble delt i 3 puljer igjen. Dette igjen medførte at mange BCKere var i de forskjellige puljene. Vi i midtpuljen her etablerte til slutt en fin rulle sammen med andre syklister. Dette gikk veldig fint helst helt inn til mål, synd for motoren Magne Iversen i gruppen som punkterte rett etter Sælandsskogen. Vi andre fikk da ta ansvar selv og kjøre til Nærbø. Det ble hardt i slutten og rullen ble liten en stund, men hele kom vi til mål!
Bilder fra Jan Inge Dalsbø.
Bilder fra Ørjan Lauritzen.
Nærbø SK hadde bra opplegg med masse flinke vakter ute i løypen, resultater kommer her etter hvert.

Share this nice post: