Treningsrapport

Søndagsturen 18 mars!

12-13 mann møtte på kinoplassen i dag, for å få seg ein langtur i godværet. Me blei enige om ein bytur i dag. Sykla langd vatnet mot Kverneland-foss eike land gjennom vagle skogen inn til Sandnes og langs fjorden på den nye turstien som me fekk når dobbel sporet kom.i Tok mat biten då me kom til byen. Sykla der rundt på nokre kjekke stiar. Turen inn gjekk i eit moderat tempo. Då me snudde nasen heim begynte dei større karane og lette på baken. Då blei farten større,me delte då gruppa i to og det funkerte utmerket.. Det må me bare bli flinkare til og gjera oftare.. Heim turen gjekk om ullandhaug,forbi kvadrat-sykkelsti langs nye 44-øksnevad –klepp stasjon –langs vatnet til Bryne.
Ein kjempetur i godt lag på 3 timar 23 miutt     78km.  Takk for turen alle samen.   N.S

Share this nice post: