Spinning ELIXIA

Fullt hus på spinning !

Publisert

Da var det endelig samsvar mellom liv og lære. Påmeldingen i forkant viste null ledige sykler og salen var smekk full av spinngalne BCK-ere ! Bra med bruk av Facebook-sida for å utveksle ledige plasser. Stian var instruktør også denne gangen. Han pleier å være lojal mot knallharde intervalløkter av typen 7 x 4 minutter, men denne gangen gjorde han et hederlig unntak. Etter en god oppvarming tok vi fatt på 2 seige og lange bakker, hver på 20-25 minutter. Puls opp mot 85 – 90 % mot slutten av hver bakke. Kort pause med aktiv hvile mellom bakkene. Nedsykling og bøy og tøy som vanlig til slutt. Vi var ferdige og godt fornøyde etter ca 1 time. Alt i alt ei fin økt, med godt treningsutbytte. Neste gang er det Vegar sin tur igjen – det borger for nok ei kvalitetsøkt.

Share this nice post: