Spinning ELIXIA

Vel gjennomført spinning

Spinning BCK hos ELIXIA Bryne med tilnærmet fullsatt sal er en fin opplevelse. Lillian hadde satt sammen en hard og effektiv pakke – det lukta svidd i salen etter at vi var i mål. Starta forsiktig med ca 10 minutter rolig oppvarming. Så var det «på jobb» og i gang med 6 x 4 minutters intervaller – aktive pauser på ca 3 minutter mellom hvert drag. Vi sto for det meste på intervallene. Hardt og brutalt når det står på, men godt etterpå. Puls for egen del mellom 85-90 % av maks på hver intervall. Uansett, dette kommer vi i form – husk bare å kombinere med roligere økter. Rolig nedsykling i ca 10 minutter til slutt – økta varte totalt i ca 1 time. Neste gang smeller Frode til med ei ny økt av den gode sorten – populært kalt ”+87 % med bare gleden i hvert tråkk” !

Share this nice post: