Spinning ELIXIA

Julespinning

Da var årets siste spinning i regi av BCK vel gjennomført hos ELIXIA Bryne – denne gang med opp mot 40 stk på plass i fine BCK-drakter. Stian tok oss med på en effektiv og hard intervalløkt. Etter en god oppvarming kjørte vi i alt 7 intervaller – hver med en varighet på ca 4 minutter. Aktive pauser på ca 3 minutter mellom dragene. Puls opp mot 85-90 % av maks på intervallene. Litt nedsykling og uttøyning som vanlig til slutt – vi tok kvelden etter ca en time. Det samme gjelder vel for trening som med mat, drikke og kanskje mye annet – det du gjør mellom jul og nyttår betyr kanskje ikke så mye i den store sammenhengen, det viktige er hva du gjør mellom nyttår og jul. Vi starter opp igjen med ny energi, friske bein og nyttårsforsetter som stadig er intakte onsdag 4. januar, da med Vegar som instruktør – samme sted og samme klokkeslett. Da gjenstår det bare å ønske alle en fin og fredfull julehøytid !

Share this nice post: