Spinning ELIXIA

Ukas spinningøkt

Vi holder trykket opp på spinningen. Rolf Helge kjørte onsdag kveld en meget effektiv, hard og morsom intervalløkt. Vi varma godt opp i ca 10 minutter. Så kjørte vi en del intervaller av ulik varighet – fra 3 minutter til drøye 10 minutter. Her skulle pulsen raskt på plass opp mot minimum 85 – 90 % av maks. Hardt når det står på som verst, men du så godt det gjør i pausene og ikke minst når økta er ferdig. Til slutt rolig nedsykling i noen minutter pluss bøy og tøy. Tradisjonen tro kjørte Rolf Helge litt quiz og underholdning med utdeling av premier i pausene – det gikk helst i geografi og Roald Amundsen denne gang. Meget bra oppmøte som vanlig – til tross for kvartfinale i VM for håndballjentene. Påmeldingen viste 5 ledige sykler, noe som betyr at vi var opp mot 40 stk i salen. Kommende onsdag blir årets siste økt før julefreden senker seg – da med Stian bak rattet. Da er det bare å hive seg med, slik at en får en kvalitetsøkt på spinningsykkelen før en gyver løs på juleribba !

Share this nice post: