Spinning ELIXIA

Spinningøkta onsdag

Ny spinningøkt vel gjennomført hos ELIXIA Bryne. Spinngalne Frode loste oss trygt gjennom en krevende løype – den karen har krutt i beina. Det var en rimelig hard og effektiv time, men det gjør godt etterpå og det er glede i hvert tråkk ! Uansett, det er vi selv som bestemmer hvor hardt det skal bli. Først en god oppvarming i ca 10 minutter. Så var vi nesten sammenhengende ”på jobb” de neste ca 50 minuttene, terskeltrening med puls på rundt + 87 % av maks. Over 2 topper, med en kort og aktiv hvilepause mellom toppene. Fin kombinasjon av rask takt og type styrketråkk, vi sto også en god del i bakkene. De siste 5 minuttene mot siste toppen var vel mange av oss på vei langt nede i kjellertrappa – selv hadde jeg puls på 93 % av maks mot slutten. Helt til slutt rolig nedsykling og litt uttøyning  – til sammen holdt vi på i drøye 70 minutter. Bra oppmøte som vanlig – påmeldinga viste kun 6 ledige sykler. Neste gang kliner vi til og fyller hele salen !

Share this nice post: