Spinning ELIXIA

Spinning onsdag

Klar for ny spinning onsdag kl 20.15 hos ELIXIA Bryne. Vegar kjører timen og han har følgende plan:

Det blir en god time med fokus på styrketråkk. Styrketråkk er en viktig treningsform som en del av grunntreningen om vinteren. Treningen bygges opp som en pyramide med oppvarming til å begynne med – deretter arbeidsperioder på hhv 2 – 4 – 6 – 8 – 6 – 4 – 2 minutter. 2 minutter med aktiv hvile mellom hver arbeidsperiode. Tråkkfrekvens/kadens mellom arbeidsperiodene skal være ca 100. Nedtrapping og uttøyning til slutt. En ypperlig time til å trene sykkelteknikk og samtidig trene likt som elitesyklistene. Velkommen til BCK trening !

Her er det bare å finne fram kort trøye, kort bukse, et par drikkeflasker og hive seg med. Husk påmelding fra kl 18 mandag.

Share this nice post: