DamegruppenTreningsrapport

Lørdagsturen

I dag tidlig møtte Lillian, Anne Beth, Iris og Grethe opp på kinoplassen på Bryne kl 09.00, så førte turen videre til Maxi Sandnes for å treffe resten av gjengen. Silje, Lene og Tone Ø møttes litt tidligere og syklet en runde før vi alle møttes på Maxi kl 10.00. Her stod Tone H og Stine. Tilsammen syklet 9 damer med godt humør ut mot Sviland, litt inni terrengløypene på motsatt side av veien ved aborèt. Og opp den ene kneiken inn på grusen møtte vi en bil som så ut til å ha det meget travelt og med mangel på respekt. Bilisten kom i altfor stor fart med liten oversikt, og farten ble ikke mindre da han så 9 damer som syklet der. Han kjørte på og burtet, og kjørte videre. Alt gikk bra, men nære på at situasjonen kunne blitt verre. Videre gikk turen ut på asfalten igjen, og forbi bråsteinvannet, inn til grusen som fører opp til toglinja, og derifra syklet vi mot Sandnes før vi tok opp ein steinete vei og over marker som tilslutt tok oss til Orstad. Ved frøylandsvannet syklet Silje og Lene hjem mot Sandnes, mens vi andre fortsatt gjennom frøylandsvannet og gjennom Bryne sentrum. Videre inn mot Horpestad og hjem til Grethe, her avsluttet Grethe turen og Iris syklet tilbake til Bryne. Vi fortsatt beine veien fra Grethe og syklet på asfalten mot Klepp og Verdalen, så mot Voll og Skjæveland. Lillian avsluttet turen ved Voll, snudde og syklet hjemover. Videre kom vi til Skjæveland  ved jysk, her syklet Anne Beth og Tone H hjemover, Tone H til Algård og Anne Beth til Kverneland. Stine og Tone Ø syklet så videre gjennom Ganddal og gjennom Sandveparken, inn til Sandnes sentrum. Her ifra syklet Stine hjem mot Hana og Tone gjennom strandgata og hjem til Gausel.
Vi hadde en flott tur på rundt 10-11 grader og opphold, og ellers gode sykkelforhold! SB.

Share this nice post: